Wellington explică de ce l-a iertat pe fanul rapidist: ”Dacă era un om rău nu-și recunoștea greșeala” - LOOKPLUS
Wellington explică de ce l-a iertat pe fanul rapidist: ”Dacă era un om rău nu-și recunoștea greșeala”

Wellington explică de ce l-a iertat pe fanul rapidist: ”Dacă era un om rău nu-și recunoștea greșeala”

Wellington Carlos da Silva şi Constantin Nicuşor Iacob s-au împăcat, azi, după ce fanul Rapidului şi-a cerut scuze. Brazilianul a acceptat scuzele și a spus că a dat uitării faptul că Iacob a aruncat după el el cu o coajă de banană.

Wellington a reușit să treacă peste neplăcerile cauzate de gestul rasist al fanului giuleștean şi a povestit cum a decurs întâlnirea cu acesta. ”Ne-am împăcat, mi-a plăcut faptul că şi-a cerut scuze, acum m-am mai liniştit. Am vorbit cu acel suporter şi totul este ok. El mi-a cerut scuze, mi-a spus că nu a avut intenţia să fie rasist, a recunoscut că a greşit şi acesta este cel mai important lucru. Nu mi s-a părut a fi o persoană rasistă. Dacă era un om rău nu şi-ar fi recunoscut greşeala niciodată”, a dezvăluit sud-americanul în direct la Fanatik Show, pe Look TV.

Brazilianul le-a luat chiar apărarea rapidiștilor, după ce clubul giuleștean a fost penalizat de Comisia de Disciplină a FRF. ”N-am nimic împotriva suporterilor Rapidului sau a acelui fan. Îmi pare rău că Rapidului i s-a suspendat terenul, e nedrept. Acest fan trebuia să plătească, nu clubul”, a mai spus Wellington.

8 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca