Vlad Moldoveanu, sub lupa Euroligii. „Gigantul” a fost luat la puricat (VIDEO) - LOOKPLUS
Vlad Moldoveanu, sub lupa Euroligii. „Gigantul” a fost luat la puricat (VIDEO)

Vlad Moldoveanu, sub lupa Euroligii. „Gigantul” a fost luat la puricat (VIDEO)

Singurul român din Euroligă a fost luat la întrebări de forul continental. Vlad Moldoveanu nu a scăpat până nu a dat tot din casă. De la primii paşi în baschet alături de Carmen Tocală şi Petre Brănişteanu, baschetbalistul român a dezvăluit şi influenţa pe care a avut-o Doina Tocală, sora președintelui Comisiei feminine din cadrul FIBA, asupra vieţii lui.

„Mama şi tatăl meu au avut un impact major asupra carierei mele. Am intrat în sală la doi ani. Tatăl meu era un conducător de joc, mama era o apărătoare foarte bună şi o recuperatoare de elită, dar matuşa mea era un scorer înnăscut şi cred că îi semăn”, a declarat Vlad Moldoveanu.

Deşi este un baschetbalist de mare valoare, Moldoveanu a recunoscut că nu scapă de critici. „Sigur că îmi spun dacă şi unde am greşit, în opinia lor, plus că îmi dau ponturi. Toate şmecheriile pe care le ştiu jucătorii în vârstă pentru a mă ajuta să devin un jucător mai eficient şi mai bun”, a mai spus Vlad Moldoveanu, cu zâmbetul pe buze.

PGE Turow, echipa la care evoluează Vlad Moldoveanu a pierdut partida cu Bayern, scor 89-95 şi e practic eliminată din faza grupelor Euroligii, cu o etapă înainte de final.

12 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca