Vine FISC-ul pe noi! Din 3 noiembrie, la Cluj (VIDEO) - LOOKPLUS
on hide">
Vine FISC-ul pe noi! Din 3 noiembrie, la Cluj (VIDEO)

Vine FISC-ul pe noi! Din 3 noiembrie, la Cluj (VIDEO)

Pregătiți-vă să râdeți în hohote! Cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional de Stand-up Comedy este aproape de start.

Evenimentul va aduce pe scenă cei mai buni umoriști din țară și din străinătate, dar organizatorii au lansat o provocare și comedianților mai puțin cunoscuți. Aceștia vor avea o secțiune specială destinată lor și vor lupta pentru premii în valoare de peste 3.000 de euro.

După succesul de anul trecut, organizatorii promit iubitorilor de stand-up cele mai amuzante spectacole, dar și numeroase surprize.

„În premieră aducem o fată, Angie McEvoy, Paul Pirie și Simon Feilder, care sunt niște artiști care în Londra au foarte multe spectacole”, a precizat Iancu Șerbănescu, președintele festivalului.

Tot în cadrul festivalului, umoriștii mai puțini cunoscuți vor avea ocazia să își demonstreze talentul în cadrul unui concurs Open Mic, dotat cu premii consistente.

„Ne dorim foarte mult să-i scoatem la iveală, să-i aducem pe scena festivalului, să îi facem mai cunoscuți și pentru a crește alături de festival comedianți mai mulți în România, pentru că acum sunt doar câțiva care sunt cunoscuți”, a adăugat Constantin Covaliu, producător.

Pe scenă va urca și vedeta LOOK TV, Nicu Bendea, care promite publicului un show special. El îi îndeamnă într-un stil propriu pe români să nu rateze festivalul de comedie.

„FiSC-ul vă pândește pe fiecare din voi. Decât să vină FISC-ul la voi, mai bine veniți voi la FISC. Dacă Fiscul dă amenzi, noi dăm mii de râsete. Nu-i o afacere bună?”, este îndemnul comedianului.

Festivalul Internațional de Comedie va debuta la Cluj-Napoca în data de 3 noiembrie.

14 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca