Viitorul a clacat, deși a avut 2-0 cu Chiajna: ”Sunt tineri, n-au făcut față presiunii” - LOOKPLUS
Viitorul a clacat, deși a avut 2-0 cu Chiajna: ”Sunt tineri, n-au făcut față presiunii”

Viitorul a clacat, deși a avut 2-0 cu Chiajna: ”Sunt tineri, n-au făcut față presiunii”

În lipsa lui Marius Șumudică, suspendat de Comisia de Disciplină a FRF, secundul Bogdan Andone a explicat secretele revenirii celor de la Concordia în meciul cu Viitorul (2-2).

Tehnicianul ilfovenilor admite că echipa sa a avut șansă reușind să egaleze, după ce trupa ”Regelui” Hagi a condus cu 2-0, dar spune că rezultatul nu reprezintă o surpriză. ”Le-am spus la pauză băieților că Viitorul e o echipă tânără și că trebuie să punem presiune pe ei. Le-am spus și că, dacă marcăm repede, putem egala, ceea ce s-a și întâmplat. Am avut o discuție și cu Șumi la pauză, când nu mai era nimic de pierdut. Le-am explicat jucătorilor că trebuie să fie mai agresivi, să joace cu determinare și să pună presiune pe adversar”, a dezvăluit Andone, la flash-interviul de pe Look TV.

Acesta a negat faptul că ar exista probleme cu Wellington, deși atacantul Concordiei s-a arătat extrem de nervos după ce a fost înlocuit de Florea, în minutul 63. ”Nu e nicio problemă cu Wellington, el e afectat din altă cauză, nu pentru că l-am schimbat. Din păcate, el are tot felul de probleme musculare și și-a pierdut puțin ritmul. Nu e nicio problemă, se va pune la punct și sper că va fi apt la meciul următor, cu Gaz Metan Mediaș”, a mai afirmat Bogdan Andone.

21 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca