VIDEO+FOTO „Revoluția roș-albastră”, epic fail! Câți suporteri steliști au ieșit în stradă

VIDEO+FOTO „Revoluția roș-albastră”, epic fail! Câți suporteri steliști au ieșit în stradă

Suporterii steliști au protestat astăzi în mai multe oraşe din ţară, din cauza conflictului dintre Armată și Gigi Becali. Fanii susțin că echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf este continuatoarea formației care a cucerit Cupa Campionilor în 1986.

Deși Becali a anunțat că vor ieși nu mai puțin de 50.000 de oameni în stradă, în 33 de județe, însă foarte puțini suporteri au decis să facă miting. Aproximativ 200 de fani s-au adunat în toată ţară. La Sibiu s-au strâns 7 persoane, în timp ce la Râmnicu Vâlcea au fost aproximativ 30 de protestatari. La Timișoara abia dacă s-au strâns 6 oameni!

La Bucureşti nu a fost organizat niciun protest, pentru a evita ciocnirile cu Peluza Sud, facţiune care susţine proiectul Armatei. Cea mai apropiată localitate de capitală în care s-a protestat a fost Olteniţa, la 65 de kilometri. Organizatorii au obţinut autorizaţii în 20 de judeţe.

A fost o glumă proastă și a ieșit o glumă și mai proastă„, au reacționat, pe Facebook, fanii din Peluza Roș-Albastră.

„Eu am încercat să fac asta anul trecut în București cu participarea din întreaga țară, dar am avut niște piedici, iar răspunsurile dinspre Capitală nu erau pozitive. Acum situația stă altfel. Noi voiam să facem mitingul la sfârșitul lui martie în toată țara, în afara Bucureștiului, dar la solicitarea steliștilor am grăbit lucrurile și am decis să-l facem pe 25 februarie”, a declarat Cătălin Biriș, inițiatorul mitingului.

„Noi îl rugăm public pe Gigi Becali să nu renunțe la lupta pentru nume, avându-ne și pe noi în spate. În stradă ne vom striga acest of. Acest nume nu are cum să dispară! Eu sper ca echipa să nu-și schimbe numele și prin simpla noastră prezență în stradă să fim ascultați și luați în seamă”, a adăugat Biriș.

25 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca