VIDEO Marta Miljanic a creat o colecție inspirată din muzica rock și metal

VIDEO Marta Miljanic a creat o colecție inspirată din muzica rock și metal

Marta Miljanic este o creatoare de modă din Serbia, care a absolvit Academia de Arte de la Belgrad.

La Serbia Fashion Week a prezentat o colecție inedită, numită „Ultraviolence”, inspirată din stilurile muzicale rock și metal. „Sunt o mare fană a muzicii rock și metal, iar asta se poate observa și la colecția mea. Câțiva muzicieni și muzica lor m-au inspirat să creez această colecție”, a declarat Marta pentru Look TV.

Culoarea colecției nu putea să fie alta decât negrul. Materialul ales este pielea, însoțită de accente metalice precum lanțuri sau ținte. „Totul e făcut din piele. Am câteva piese care sunt cu lanțuri, cu ținte și cu pene”, a dezvăluit designerul.

Creatoarea de modă susține că oricine ar putea să-i poarte colecția, iar pentru cele care nu vor rock din cap până în picioare pot alege elemente din colecția Martei și apoi să le încorporeze în ținutele lor. „Cine să le poarte? Aș vrea să spun că o femeie ca mine, dar nu creez nicio colecție pentru o femeie anume. Îmi doresc ca toată lumea să poarte colecția mea”, a precizat Marta.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=CICWf0e1PK4?rel=0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>

Colecția „Ultraviolence” e despre un stil îndrăzneț și provocator. Piesele create de Marta sunt impunătoare, iar pentru ca efectul lor să fie complet e nevoie de multă atitudine atunci când sunt purtate.

8 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca