VIDEO Danijela Bozic, eleganță și feminitate în mătăsuri fine

VIDEO Danijela Bozic, eleganță și feminitate în mătăsuri fine

Danijela Bozic este o creatoare de modă din Serbia. După ce a absolvit prestigioasa academie de modă din Italia, Accademia del Lusso, Danijela şi-a conturat brandul sub semnul eleganţei şi al feminităţii.

„M-am inspirat din anii ’70, dar am pus accent pe femeia puternică, sofisticată şi foarte elegantă”, a mărturisit designerul pentru Look TV.

Dacă dantela a fost punctul ei forte, de această dată a ales să abordeze alte materiale. „Toate colecţiile mele de până acum au fost cu dantelă, din cauza asta sunt şi cunoscută. De această dată, am ales să nu folosesc dantelă pentru a demonstra că femeile pot fi la fel de elegante sau chiar mai elegante şi uimitoare în mătase, lână, mătase musulmană şi tot ce e simplu”, a precizat creatoarea de modă.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=HM1NymBjUHk?rel=0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>

Graţie şi eleganţă. La aceste cuvinte se rezumă colecţia Danijelei Bozic. O colecţie pentru femei sofisticate, care preţuiesc eleganţa şi stilul modern în acelaşi timp.

16 martie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca