Unde ajunge Miriuță? "Deocamdată e antrenorul CFR-ului, dar e dorit în Ungaria" - LOOKPLUS
Unde ajunge Miriuță? „Deocamdată e antrenorul CFR-ului, dar e dorit în Ungaria”

Unde ajunge Miriuță? „Deocamdată e antrenorul CFR-ului, dar e dorit în Ungaria”

Anamaria Prodan a lăsat să se înțeleagă că Vasile Miriuță va ajunge, din iarnă, antrenor în prima ligă din Ungaria. Impresarul a vorbit și despre viitoarele transferuri din intersezon.

„Miriuță, deocamdată, e antrenorul CFR-ului, nu e nimic bătut în cuie referitor la plecarea lui. Are oferte de la cele mai bune echipe din Ungaria și din a doua ligă din Germania, însă vedem din iarnă ce se va întâmpla. Oamenii îl așteaptă în Ungaria de un an”, a declarat Prodan la Fotbal Plus, pe Look PLUS.

Prodan a explicat de ce Prepeliță nu poate ajunge la Craiova, dar și care sunt șansele ca Sânmărtean să se transfere la Chievo: „Oficialii lui Chievo și-au făcut o impresie foarte bună, au văzut jucători buni cum e Enache, nu doar pe Sânmărtean. Keșeru nu e dorit de Chievo, e o invenție. E adevărat, eu îmi doresc ca toți jucătorii mei să joace la Steaua, e mai ușor să se transfere așa. Mihai Roman e cam cel mai bun atacant după cei consacrați și are clauză doar 600.000 de euro, și-l poate permite orice club. Prepeliță nu are cum să ajungă la Craiova, el a ajuns la un nivel mult prea mare și trebuie să facă pasul în străinătate. Latovlevici, la fel. Totuși, sunt și jucători care refuză să meargă în afară, cum a fost cazul lui Papp. El a zis că vrea să rămână la Steaua”.

19 noiembrie 2014

Un comentariu To “Unde ajunge Miriuță? „Deocamdată e antrenorul CFR-ului, dar e dorit în Ungaria””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca