„Tricolorii” stau drepţi în faţa „Generalului”! - LOOKPLUS
„Tricolorii” stau drepţi în faţa „Generalului”!

„Tricolorii” stau drepţi în faţa „Generalului”!

Sursă Foto: frf.ro

Anghel Iordănescu impune respect în vestiarul „tricolorilor” datorită experienţei vaste adunate de-a lungul timpului.

Redebutul la cârma naţionalei cu o victorie, a 50-a pentru Iordănescu în funcţia de selecţioner i-a umplut de respect pe jucătorii primei reprezentative faţă de cel care îi pregăteşte pentru calificarea la EURO 2016.

„Asta ar fi cel mai tare lucru, să ne mulţumească domnul Iordănescu că i-am oferit o victorie! Domnul Iordănescu este un antrenor cu o experienţă enormă, cu o personalitate foarte puternică, trebuie să-i mulţumim noi că suntem la echipa naţională şi că avem această ocazie. Ne simţim bine, ne-am simţit bine şi până acum, am avut jocuri bune, păcat de acel egal cu Ungaria. Noi sperăm să câştigăm în continuare”, a declarat Alex Chipciu la finalul partidei cu Irlanda de Nord.

Tânărul atacant, George Puşcaş (18 ani) a fost impresionat de atomosfera creată de selecţioner în vestiarul echipei naţionale şi speră să debuteze în amicalul cu Danemarca. „Mă bucur foarte mult că am câştigat această partidă şi am avem o şansă în plus la calificare. Sper ca domnul antrenor să-mi dea şi mie o şansă să joc marţi, cu Danemarca. Am început să mă adaptez, mă simt foarte bine la naţională, domnul Iordănescu este un antrenor mare, care a ştiut să ţină atmosfera pentru acest meci”, a declarat Puşcaş.

Fostul dinamovist, Dragoş Grigore, se bucură şi el pentru succesul de aseară, însă nu l-a uitat nici pe fostul selecţioner, Victor Piţurcă, căruia îi atribuie punctele obţinute în primele trei jocuri din grupă. „A fost bine că am câştigat şi pentru domnul Iordănescu, pentru că a fost primul meci de când a preluat echipa naţională. Nea Piţi a făcut şi el o treabă bună în cele trei meciuri în care ne-a ajutat să câştigăm şapte puncte, iar cu cele trei de acum am reuşit să trecem pe primul loc în grupă”, a declarat Dragoş Grigore.

15 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca