Transferuri de răsunet la CSM Bucureşti. Două norvegience au semnat cu campioana Europei

Transferuri de răsunet la CSM Bucureşti. Două norvegience au semnat cu campioana Europei

Sursa foto: csmbucuresti.ro

CSM Bucureşti continuă campania de achiziţii. După ce şi-a asigurat semnătura Cristinei Neagu, campioana Europei a bătut palma şi cu două norvegience.

Marit Malm Frafjord (pivot) şi Amanda Kurtovic (inter dreapta) au ajuns la un acord cu CSM Bucureşti. Cele două jucătoare, care acum evoluează pentru Larvik HK, se vor alătura echipei „tigroaicelor” în vara acestui an, semnând contracte valabile pe o perioadă de 2 ani.

„Sunt foarte mândră că am oportunitatea să joc la unul dintre cele mai bune cluburi din Europa. Aştept cu nerăbdare să evoluez alături de cele mai bune sportive şi să lupt pentru titluri pentru CSM Bucureşti. Sunt încântată că voi începe un nou capitol al carierei mele”, a precizat Amanda Kurtovic.

„CSM Bucureşti este o echipă fantastică, cu foarte multe jucătoare de cea mai bună calitate. Mi-am dorit ceva nou, care să mă motiveze, abia aştept să mă alatur echipei”, a adăugat Malm Frafjord.

„Transferul celor două jucătoare este un motiv de mândrie pentru noi. Două sportive de excepţie, ambele foste campioane olimpice, care vor pune cu siguranţă umărul la noi reuşite ale clubului nostru. Venirea lor demonstrează ca CSM Bucureşti este un club mare, care atrage cele mai bune jucătoare ale lumii, a precizat Alin Petrache, preşedintele clubului.

27 martie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca