Thriller în Ştefan cel Mare! Umilinţă maximă pentru Steaua! Campioana, executată de Voluntari!

Thriller în Ştefan cel Mare! Umilinţă maximă pentru Steaua! Campioana, executată de Voluntari!

Steaua a pierdut surprinzător pe terenul Voluntariului, scor 1-3, şi rămâne astfel cu 43 de puncte după 25 de etape!

Campioana României a avut viaţă grea în faţa Voluntariului. Chiar şi fără stelişti pe teren, nou-promovata a jucat curajos în faţa elevilor lui Laurenţiu Reghecampf. Tamaş a irosit prima ocazie a partidei în minutul 3, când nu a nimerit cadrul porţii după un corner executat de Stanciu. Gazdele au replicat prin Rus, care a încercat să-l surprindă pe Niţă cu un şut din unghi, dar goalkeeper-ul nu s-a lăsat păcălit (’10).

Trupa „roş-albastră” a cerut penalty în minutul 13, după un henţ comis de Rus, dar Cătălin Popa a lăsat jocul să continue! Hamroun s-a jucat şi el cu nervii colegilor săi, după ce a ratat dintr-o poziţie ideală. Algerianul a tras lamentabil din doar câţiva metri, după o pasă excelentă a lui Enache (’26). Marica şi-a imitat coechipierul câteva minute mai târziu, când a şutat peste din interiorul careului (’37).

Cum ocaziile se răzbună, Voluntariul a detonat bomba în minutul 37. Achim a înscris superb cu capul, pe centrul porţii, fără speranţe pentru Niţă!

Steaua a reuşit egalarea în startul actului secund. Adi Popa a recuperat o minge la mijlocul terenului, a ţâşnit spre poartă şi l-a executat cu sânge rece pe Bornescu (’49)! Campionii au solicitat un nou penalty în minutul 66, la o fază în care un jucător al gazdelor a atins mingea cu mâna, dar centralul nu s-a lăsat înduplecat nici de această dată!

Campioana a forţat victoria pe final de meci. Marica a vrut să dea un gol spectaculos, dar s-a făcut de râs, după ce a ratat reluarea din foarfecă (’74). Cei care au punctat, însă, au fost jucătorii lui Ionel Ganea. Kone a luat o acţiune pe cont propriu, s-a distrat cu apărarea stelistă şi a trimis fără speranţe pentru Niţă (’89)! Mijlocaşul a semnat dubla în prelungiri, când l-a învins pe Niţă cu un şut la colţul lung (’90+4)!

22 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca