Thriller în Copou! CSM Poli Iași – Pandurii 3-2

Thriller în Copou! CSM Poli Iași – Pandurii 3-2

CSM Poli Iași a câștigat cu 3-2 în fața celor de la Pandurii Târgu Jiu, la capătul unui meci spectaculos.

Meci electrizant în Moldova. Trupa lui Nicolo Napoli și elevii lui Petre Grigoraș i-au încântat pe microbiști cu goluri de poveste. Oaspeții au deschis primii scorul, în minutul 5, prin Valentin Alexandru, care a tras violent din interiorul careului, mingea ricoșând din bara transversală în poartă. Gazdele au reușit egalarea prin Ciucur, care a șutat cu piciorul stâng la colțul lung (’34).

Ieșenii au început în forță și actul secund. Piccioni (’52) a nimerit bara transversală cu un lob de senzație, dar a fost răzbunat de Boiciuc. Atacantul a dus scorul la 2-1 cu o execuție din interiorul careului, fără speranțe pentru Stanca (’53). Avansul moldovenilor nu a durat mult. Gorjenii au restabilit egalitatea pe tabelă după nici patru minute, prin același Valentin Alexandru (’57).

Gazdele au revenit însă repede în avantaj. Piccioni a marcat din apropiere, după ce Stanca a respins în față mingea centrată de Țigănașu (’62). Poli a tremurat pe final de meci. Voicu a fost eliminat în minutul 90, iar oaspeții au căutat cu disperare golul egalizator. În zadar însă! Scor final: 3-2!

20 septembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca