Tade se cere la Steaua: "E un club fantastic. Niciun fotbalist din Liga I nu poate să refuze Steaua" - LOOKPLUS
Tade se cere la Steaua: „E un club fantastic. Niciun fotbalist din Liga I nu poate să refuze Steaua”

Tade se cere la Steaua: „E un club fantastic. Niciun fotbalist din Liga I nu poate să refuze Steaua”

Gregory Tade a vorbit despre viitorul său la CFR. Francezul admite că ar putea părăsi echipa din Gruia la finalul turului. Atacantul visează la un transfer la Steaua.

„Mă bucur că am revenit cu gol, ţinând cont că nu am jucat de 4-5 săptămâni. Victoria i-o dedicăm lui Vasile Miriuţă. Am vrut să-i mulţumim cum se cuvine, să obţinem un succes în stil de mare echipă. Vom avea o mică petrecere de rămas bun, nu poate să plece pur şi simplu. La felul cum jucăm, nu părem să avem probleme financiare. Dacă nu existau aceste probleme, am fi putut să ne batem la titlu. Nu ştiu cine va veni în locul lui Miriuţă, nici nu mă interesează, eu vreau doar să-mi văd de treaba mea, să fiu profesionist până la capăt”, a dezvăluit Tade.

Vârful francez recunoaşte că nu ar refuza o ofertă venită de la campioana României. „Nu ştiu ce se va întâmpla cu mine. Să fiu sincer, clubul trebuie să facă ce crede de cuviinţă, la fel şi eu. Voi discuta cu conducerea la finalul turului şi după aceea voi decide dacă voi rămâne. Am auzit abia ieri că mă doreşte Steaua. Sincer, ar fi o posibilitate pentru mine să merg acolo. Steaua e un club fantastic, a jucat în Champions League anul trecut, iar acum în Europa League. Nu cred că există vreun fotbalist din Liga I care ar putea să refuze Steaua”, a precizat atacantul.

23 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca