Surpriză uriașă pe Arena Națională: Dinamo – FC Botoșani 0-1. „Câinii”, puși cu botul pe labe de Golofca

Surpriză uriașă pe Arena Națională: Dinamo – FC Botoșani 0-1. „Câinii”, puși cu botul pe labe de Golofca

Surpriză uriașă pe Arena Națională! FC Botoșani a reușit să câștige în fața lui Dinamo, scor 1-0, printr-un gol marcat de Golofca.

„Câinii” au început în forță partida. Servit excelent de Salomao, Hanca nu l-a putut învinge pe Cobrea din doar câțiva metri (’15). Goalkeeperul oaspeților a intervenit și la execuția lui Rivaldinho, care a tras periculos din unghi (’22).

Moldovenii au răspuns prin Golofca, care a luat o acțiune pe cont propriu, dar a finalizat execrabil dintr-o poziție ideală (’30). Finalul reprizei le-a aparținut dinamoviștilor. Rivaldinho a irosit o nouă șansă la buturile adverse (’39). Nemec a fost însă cel care a semnat ratarea meciului. Nemarcat, atacantul a trimis prima dată în bară, iar a doua oară a reluat alături, spre stupoarea fanilor dinamoviști (’45). Mahlangu nu a fost nici el mai inspirat, trimițând alături din afara careului (’45+1).

Repriza secundă a fost la fel animată. Nemec a fost din nou aproape de gol, dar a reluat cu capul alături (’67). Cei care au reușit să deschidă scorul au fost botoșănenii. Golofca a luat o acțiune pe cont propriu, după care a finalizat impecabil, la colțul lung, de la 11 metri (’69).

Nemec putea restabili egalitatea pe tabelă, dar Cobrea a avut o nouă paradă fabuloasă (’72). La reluare, Golofca putea bifa „dubla”, dar a nimerit bara din doar 4 metri (’82). Nu a contat însă. FC Botoșani s-a impus cu 1-0 și a zguduit serios vestiarul dinamoviștilor înaintea duelului cu Athletic Bilbao.

23 iulie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca