Surpriză uriaşă la Ploieşti! Petrolul – CFR Cluj 1-0

Surpriză uriaşă la Ploieşti! Petrolul – CFR Cluj 1-0

Sursa foto: fcpetrolul.ro

Surpriză uriaşă la Ploieşti. Petrolul a câştigat în faţa CFR-ului, scor 1-0, şi speră într-o salvare miraculoasă de la retrogradare.

Gazdele au început în forţă partida. Gavrilă şi Zoubir au creat panică în careul advers încă din primele minute, însă apărarea oaspeţilor a scăpat cu faţa curată la ocaziile prahovenilor (‘2, ‘8). Replica „feroviarilor” a venit din gheata lui Ene, care nu a prins însă cadrul porţii de la distanţă (’11).

Cel care a spart gheaţa a fost Zoubir. Mijlocaşul l-a învins pe Vâtcă cu un şut la colţul lung (’24). Lopez a fost aproape de egalare, dar lovitura sa de cap de la 8 metri a fost scoasă cu un ultim efort de Cobrea (’38). Goalkeeper-ul ploieştenilor a intervenit salvator şi la execuţia lui Vitor Bruno, din lateral dreapta (’41). Ultima ocazie a reprizei i-a aparţinut tot lui Zoubir, care a trimis violent din unghi, darr Vâtcă a reuşit să pareze (’45).

Lopez a avut şansa egalării imediat după pauză, dar a nimerit bara cu capul (’49). Astafei a răspuns cu un şut din interiorul careului, respins de portarul clujenilor (’59). Beleck nu a fost nici el inspirat la finalizare, ratând incredibil din doar câţiva metri (’62). Stana a expediat o torpilă de la marginea careului, însă Vâtcă a reuşit să boxeze spectaculos (’64).

CFR a forţat golul egalării, dar apărarea gazdelor s-a achitat de sarcini. Scor final: 1-0.

6 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca