Surpriză mare la Ovidiu! Dueluri incendiare în prima etapă din play-off!

Surpriză mare la Ovidiu! Dueluri incendiare în prima etapă din play-off!

Pandurii Târgu Jiu a câştigat cu 3-1 pe terenul Viitorului şi încheie sezonul regulat pe locul 3, în timp ce trupa lui Hagi termină o poziţie mai jos, cu 46 de puncte.

Nicoliţă a semnat prima mare ocazie a partidei în minutul 12. Mijlocaşul a şutat în forţă la colţul scurt, dar Stanca a reuşit să respingă (’12). Viitorul putea pleca în avantaj la cabine, însă Nedelcu a reluat cu capul puţin peste, din doar câţiva metri (’45).

Gorjenii s-au trezit după pauză. Hora a deschis scorul în debutul actului secund, cu un şut la colţul lung (’48). La reluare, Boli a fost aproape de egalare, însă goalkeeper-ul oaspeţilor a avut o nouă paradă uluitoare (’55)! Ropotan a detonat bomba la Ovidiu în minutul 75! Mijlocaşul a dus scorul la 2-0, după o greşeală imensă a lui Nedelcu!

Viitorul a redus repede din handicap, prin Tănase, şi a aruncat în aer finalul de meci (’77). Gazdele au solicitat şi un penalty după un duel între Nicoliţă şi Grecu, dar arbitrul Adrian Cojocaru nu a dictat nimic (’82). Oaspeţii au stabilit soarta învingătoarei în minutul 84, când Mrzljak a punctat pentru 3-1 pentru Pandurii!

În prima etapă din play-off, ASA Târgu Mureş se va duela cu Pandurii, Dinamo se va bate cu Steaua, iar Astra va întâlni Viitorul!

29 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca