Surpriză la Mediaş! Gaz Metan s-a încurcat de Timişoara

Surpriză la Mediaş! Gaz Metan s-a încurcat de Timişoara

Gaz Metan nu a reuşit să învingă Poli Timişoara pe teren propriu, însă elevii lui Cristi Pustai rămân în continuare la doar două puncte de locurile de play-off.

Gazdele au început în forţă partida şi Eric (’10) a fost aproape de a deschide scorul, dar torpila brazilianului din lovitură liberă a fost respinsă cu greu, în corner, de Straton. Llullaku (’20) l-a încercat şi el pe Straton cu un şut de la distanţă, dar portarul bănăţenilor a respins din nou cu un reflex de senzaţie.

Contrar cursului jocului, Poli (’30) a deschis scorul după un contraatac, Popovici trimiţând în poartă după ce l-a driblat pe Pleşca. Găzarii au forţat victoria în repriza secundă şi Eric a trimis în bară, cu capul, din 16 metri (’48). „Lupii” lui Pustai au egalat în minutul 71, prin Llullaku, dar Zaharia a văzut cartonaşul roşu patru minute mai târziu (’75) şi a risipit şansele echipei sale la victorie.

În superioritate numerică, Timişoara s-a mulţumit să se apere şi a obţinut un punct preţios în lupta pentru evitarea retrogradării, scor 1-1.

22 septembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca