Surpriză în Copou! CSMS Iaşi s-a împiedicat de Timişoara şi poate rata play-off-ul!

Surpriză în Copou! CSMS Iaşi s-a împiedicat de Timişoara şi poate rata play-off-ul!

CSMS Iaşi nu a reuşit decât o remiză, pe teren propriu, în faţa Timişoarei, scor 1-1, şi a ratat astfel şansa să se distanţeze la 3 puncte de ASA Târgu Mureş, echipă care ţinteşte şi ea prezenţa în play-off.

Gazdele au semnat prima ocazie a partidei prin Viveiros, care a reluat cu capul puţin alături (‘5). Portughezul a avut golul în bocanc şi în minutul 9, când a şutat peste de la marginea careului. A venit rândul lui Vasile Gheorghe să se joace cu nervii fanilor moldoveni. Mijlocaşul putea deschide scorul în două rânduri, dar de fiecare dată a fost lipsit de precizie la finalizare (’20, ’24).

Trupa lui Napoli a solicitat şi un penalty la o cădere în careu a lui Cristea, după un contact cu Torres (’25). Sebastian Colţescu a lăsat, însă, jocul să continue. Ciucă a fost şi el aproape de reuşită, dar lovitura sa de cap a trecut peste (’35). La reluare, Bărbuţ putea detona bomba în Copou, însă a lovit bara transversală (’38)!

Actul secund a fost la fel de animat. Cristea a ratat o ocazie imensă pentru echipa sa. Atacantul a trimis puternic din unghi, dar Strauss a reuşit să respingă (’53). Vasile Gheorghe a trecut şi el pe lângă gol, mingea expediată de către mijlocaş nu a prins, însă, cadrul porţii (’67). Nici Ciucă nu a fost mai inspirat. Fundaşul nu a reuşit să împingă balonul în plasă din doar câţiva metri (’69).

Cel care a spart gheaţa a fost Andrei Cristea. Atacantul a deschis scorul cu un şut plasat, din interiorul careului (’75). Avantajul ieşenilor a durat doar trei minute! Ovidiu Popescu a egalat la 1-1, după ce a catapultat mingea în poarta lui Grahovac, din lateral stânga (’78)!

Timişorenii puteau da lovitura pe final de meci, dar Bărbuţ (’86) nu l-a putut învinge pe Grahovac în două rânduri, la aceeaşi fază! Prima dată a reluat în portar din doar 4 metri, iar a doua oară a şutat slab şi i-a permis goalkeeperului gazdelor să reţină!

Ultima ocazie a meciului i-a aparţinut lui Golubovic, care a încercat un gol spectaculos: foarfecă din 8 metri! Strauss a intervenit, însă, miraculos şi a menţinut astfel rezultatul de pe tabelă: 1-1!

20 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca