Surpriză în Banat! Timişoara, în semifinalele Cupei României după un meci nebun cu CFR

Surpriză în Banat! Timişoara, în semifinalele Cupei României după un meci nebun cu CFR

ACS Poli Timişoara s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce s-a impus la loviturile de departajare în faţa CFR-ului, scor 6-5. În timpul regulamentar şi după cele două reprize de prelungire scorul a fost 0-0.

Clujenii au început în forţă partida. Larie a nimerit bara transversală, cu capul, din doar câţiva metri (‘4). Timişorenii au replicat timid, prin Fucek (’22) şi Şeroni (’33). Ultimul a fost eliminat în debutul actului secund, după o intrare dură asupra lui Rus (’50).

Chiar şi cu un om în minus, bănăţenii au reuşit să înscrie, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Reluările TV arată însă că autorul golului, Bărbuţ, se afla în poziţie regulamentară (’66). La reluare, Străuţ a solicitat un penalty după un duel cu Deac, însă a primit doar cartonaşul galben pentru simulare (’74).

Cele două echipe au căutat golul victoriei şi al calificării, dar semifinalista s-a decis abia după executarea loviturilor de departajare, unde ACS Poli a avut câştig de cauză. Pentru clujeni au marcat Nascimento, Tiago Lopes, Gomelt, Omrani şi Bud. De la „feroviari” au ratat Larie şi Deac. Pentru timişoreni au înscris Drăghici, Fucek, Soljic, Bărbuţ, Scutaru şi Neagu. De la gazde a ratat Străuţ.

28 martie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca