Surpriză în Banat! ACS Poli a îngenuncheat Iașiul și visează la o salvare miraculoasă

Surpriză în Banat! ACS Poli a îngenuncheat Iașiul și visează la o salvare miraculoasă

ACS Poli Timișoara a dat lovitura pe teren propriu, după ce a câștigat cu CSM Poli Iași, scor 2-1. Bănățenii au acumulat 13 puncte după 24 de etape și ocupă penultimul loc în clasament, în timp ce moldovenii se situează pe poziția a zecea, cu 26 de puncte.

Ieșenii au început în forță partida. Golubovic a ratat o ocazie monumentală în minutul 15, când nu a putut înscrie din doar 6 metri. La reluare, Andrei Cristea a trimis spectaculos cu capul, dar Straton a reușit să rețină balonul (’17).

Cei care au marcat au fost timișorenii. Pedro Henrique a deschis scorul după ce s-a distrat cu apărarea oaspeților (’35). Cristea putea egala rapid, dar a tras în bară, după ce l-a driblat pe Straton (’42). Atacantul și-a luat revanșa în startul actului secund, când a transformat un penalty pe care tot el l-a obținut (’51). Cristea putea bifa „dubla” după doar câteva minute, dar a șutat milimetric pe lângă din interiorul careului (’54).

Bănățenii au revenit în avantaj grație lui Soljic, care a înscris din doar câțiva metri, după o centrare a lui Bărbuț (’55). Misiunea ieșenilor a devenit și mai dificilă, după ce Stenio a văzut două cartonașe galbene în nici 10 minute, fiind astfel eliminat (’76).

Timișorenii nu au forțat însă, preferând să conserve rezultatul de pe tabelă: 2-1.

20 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca