Şumudică, declaraţii incendiare! Tehnicianul a făcut show după meciul cu Steaua (FOTO)

Şumudică, declaraţii incendiare! Tehnicianul a făcut show după meciul cu Steaua (FOTO)

Marius Şumudică a făcut spectacol la finalul meciului cu Steaua. Tehnicianul a oferit declaraţii incendiare, în stilul său caracteristic!

„A fost un spectacol plăcut, un joc bun. Nu mi se pare corect rezultatul, consider că am dominat şi am fost superiori. Nu am avut noroc să marcăm. Steaua nu a avut absolut nimic până la gol, a marcat după o greşeală copilărească a lui Scarlatache. Consider că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri de când sunt eu la Astra. Calificarea se joacă. 1-0 e un rezultat bun pentru ei, dar se poate întoarce. Să fiu sincer, nici nu m-a prea interesat acest meci, importante sunt jocurile din campionat”, a declarat Şumudică.

Tehnicianul a venit şi cu o propunere pentru stelişti. „Dau calificarea pentru un punct în campionat. Dacă vor, facem pact de acum. Dacă vor să se califice şi eu să bat sau să fac un egal în campionat, nicio problemă. 🙂 Nu mă voi da la o parte în Cupa Ligii, este un trofeu, dar cel mai important este campionatul, vă spun sincer. Dacă vom câştiga, atunci Steaua nu are cum să ne ajungă. Oricum, Steaua e cea mai periculoasă echipă din toate punctele de vedere, foarte bine pusă la punct de la A la Z”, a punctat Şumi.

Le-a arătat semne obscene fanilor stelişti!

Antrenorul Astrei s-a aflat în prim-plan şi în timpul partidei. Şumudică a avut un clinci de la distanţă cu fanii Stelei, cărora le-a arătat semne obscene!


Foto: gsp.ro

„M-au înjurat, mi-au compus tot felul de cântece pe care nu le-am auzit până acum, probabil s-au uitat şi la Eurovision. Eu nu le-am răspuns, nu am făcut niciun semn obscen. Aveţi poze? Se poate să fi făcut la un moment dat. Îi respect pe cei de aici, sunt nişte suporteri minunaţi”, a explicat tehnicianul.

9 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca