Şumudică, audiat de FRF pentru că ar fi jucat la pariuri! Ce riscă tehnicianul

Şumudică, audiat de FRF pentru că ar fi jucat la pariuri! Ce riscă tehnicianul

Probleme pentru Marius Şumudică. Tehnicianul a fost chemat la FRF pentru că ar fi pariat sume cuprinse între 500 şi 900 de euro pe mai multe partide din Liga I, Champions League, Europa League sau meciuri ale echipelor naţionale U17, U19 şi U21 ale României, scrie gsp.ro. 

Şumi a recunoscut, în urmă cu câteva luni, că a frecventat cazinourile în trecut şi că era dependent de jocurile de noroc. „Eu sunt credincios, credinţa m-a ajutat să revin dintr-un moment în care cariera mea era la pământ, eram băgat în nişte lucruri până în gât, un moment critic al vieţii. Acum 12 ani o luasem razna de tot, aveam mari probleme cu cazinourile, cu jocurile de noroc. Asta e o boală! Credinţa şi duhovnicul meu de la Bistriţa m-au ajutat. Important e că am trecut peste asta, le-am spus tuturor cazinourilor să mă treacă pe lista neagră, să nu mai am dreptul să intru acolo”, a mărturisit Şumudică într-o conferință de presă, în urmă cu câteva luni.

Tehnicianul ar putea scăpa de pedeapsă, dacă va fi de acord să ofere anchetatorilor detalii ce pot duce la demascarea altor oameni implicaţi în mafia pariurilor.

 

 

10 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca