Șumudică a vorbit cu Reghe la telefon. Ce și-au spus cei doi antrenori

Șumudică a vorbit cu Reghe la telefon. Ce și-au spus cei doi antrenori

Marius Șumudică a dezvăluit că a purtat o discuție cu Laurențiu Reghecampf în urmă cu o săptămână. Tehnicianul Astrei nu crede că antrenorul „roș-albaștrilor” ar trebui demis de la cârma vicecampioanei.

Steaua traversează o perioadă mai puțin fastă. Vicecampioana României a fost eliminată din Cupa Ligii, iar în campionat jocul „roș-albaștrilor” șchioapătă serios. Deși fanii i-au cerut demisia, iar Gigi Becali ia în calcul acest lucru, Marius Șumudică nu crede că schimbarea lui Reghe reprezintă o soluție.

„Eu nu vorbesc cu nimeni de la Steaua la telefon. Doar cu Reghe am mai vorbit acum o săptămână. A fost o discuție normală, despre fotbal. Eu nu am și nici nu am avut niciodată vreo problemă cu Reghe. Pentru mine, rămâne un antrenor care a câștigat trofee. Poate că are o perioadă mai slabă, dar poate redresa situația. Steaua are jucători buni, care pot face diferența. Au nevoie de un șoc, iar acesta poate fi un rezultat pozitiv. Nu cred că șocul va fi schimbarea lui Reghecampf. Păi, și cine să-i ia locul? Unde găsești o soluție peste noapte pentru Steaua?”, a zis Șumudică la Sport.ro.

3 martie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca