Șumi show! „Promit că ajungem în Liga Campionilor! Succes lui Enache la FCSB”

Șumi show! „Promit că ajungem în Liga Campionilor! Succes lui Enache la FCSB”

Marius Șumudică așteaptă cu nerăbdare play-off-ul pentru a demonstra tuturor că „Astra este cea mai puternică echipă din România”.

Antrenorul a lansat mai multe săgeți înspre fostul său elev Gabriel Enache, dar și înspre echipa campioană.

„Unde-i șampania? Am câștigat pe un teren foarte greu, unde puține echipe câștigă. Am luat un punct jumătate, e ca la șah. Dedic victoria lui Budescu și patronului Niculae, îi promit că echipa va ajunge acolo unde vrea el, în Liga Campionilor. Dacă se juca sezon regulat, 99% eram campioni, doar eu am norocul ăsta să mai jucăm un campionat, ca să-i facem fericiți pe alții”, a declarat Șumudică la Look TV.

Antrenorul Astrei l-a „înțepat” pe Gabriel Enache și, în același timp, nu a uitat să-i ironizeze pe steliști. „Plecarea lui Enache nu e niciun minus pentru Astra. Să ştie toţi steliştii: el a ajuns la FCSB doar pentru că i-am permis eu. Eu nu am de ce să îmi dau demisia, dacă eu nu voiam, Enache nu ajungea la Steaua. Am înțeles că se interesează acum de Lung Jr. Dacă el pleacă la FCSB, îmi dau demisia! Orice jocuri de culise se vor face în play-off, nu mă interesează. Astra e cea mai bună echipă din România!”, a încheiat tehnicianul.

19 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca