Șumi e ironic: "Dacă steliştii şi-au pus banderole albe, noi trebuie să ne punem ghips!” - LOOKPLUS
Șumi e ironic: „Dacă steliştii şi-au pus banderole albe, noi trebuie să ne punem ghips!”

Șumi e ironic: „Dacă steliştii şi-au pus banderole albe, noi trebuie să ne punem ghips!”

Marius Șumudică nu se teme de Steaua. Tehnicianul Concordiei e convins că elevii săi pot obține un rezultat pozitiv în confruntarea cu campioana României, însă recunoaște că „roș-albaștrii” pornesc cu prima șansă în partida de duminică seara.

Șumudică a tras un semnal de alarmă și în privința arbitrajului. Fostul rapidist i-a înțepat pe steliști înaintea confruntării directe. Șumi susține că Valeriu Argăseală s-a aflat în spatele deciziei Comisiei de Disciplină privind suspendările dictate împotriva lui Mureșan și N’Doye. „Suntem neînvinşi de şase etape! Nu ne predăm nici cu Steaua, însă au prima şansă. Steaua este de departe cea mai bună echipă din campionatul nostru şi se îndreaptă spre al treilea titlu de campioană. Sper să fie obosiţi după deplasarea din Portugalia. I-am bătut şi când am fost la Astra, şi la Vaslui. Sperăm ca la meciul cu Steaua să nu avem un arbitraj care să se teamă de ce s-a întâmplat la Târgu Mureş, când sancţiunile au venit pe fondul presiunilor domnului Argăseală. Pe el îl stimez foarte mult, pentru că este unul dintre cei mai buni preşedinţi din România. Dacă steliştii, după un singur meci în care au fost dezavantajaţi, au intrat cu banderolă albă, atunci noi trebuia să intrăm pe teren în ghips!”, a declarat Şumudică la Fanatik Show, pe Look TV.

Șumudică a comentat și posibila venire a lui Narcis Răducan la Astra. Fostul stelist ar urma să ocupe postul lăsat liber de Dinu Gheorghe, care se află în negocieri avansate cu Rapid. „E o pierdere mare dacă Narcis Răducan pleacă, fiindcă el ştie foarte mult fotbal. Îl regret, pentru că e un om care a fost mereu alături de mine, ne-am sfătuit şi iată că această legătură a dat roade. El nu mi-a confirmat că pleacă, deocamdată”, a precizat Șumudică.

6 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca