Şumi aşteaptă un verdict pozitiv de la Comisie. Şi-a creionat deja strategia pentru sezonul viitor

Şumi aşteaptă un verdict pozitiv de la Comisie. Şi-a creionat deja strategia pentru sezonul viitor

Marius Şumudică s-a arătat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi din meciul cu Pandurii, scor 0-2. Tehnicianul nu a jucat cu titularii şi a avut pe bancă doar patru rezerve.

„Sunt fericit că am văzut nivelul celorlalţi jucători, nu am avut 10 titulari. E foarte greu să îi aduci cu picioarele pe pământ după acea tragedie. Am jucat cu prima echipă a celor de la Pandurii, care aveau ca obiectiv locul 3. Nu am vrut să ne facem de ruşine şi eu cred că în repriza a doua ne-am ridicat la un nivel bun”, a declarat Şumudică la Look TV.

Cere clemenţă din partea Comisiei

Antrenorul campioanei aşteaptă su sufletul la gură decizia Comisiei de Disciplină în privinţa scandalului pariurilor. Din primele informaţii, Şumudică va fi suspendat începând cu sezonul viitor. „Sper să mi se dea o hârtie, o decizie, să văd ce pot face în continuare. Voi merge la FRF, să văd care e suspendarea. Voi respecta decizia forurilor competente. E un moment neplăcut al carierei mele, dar aşa s-a întâmplat şi în Italia sau Anglia, unde jucătorii au avut parte de clemenţă şi au fost monitorizaţi ulterior pentru un an de zile, să vadă dacă vor mai juca. Dacă asta a fost decizia în cazul meu, o accept”, a comentat Şumi.

Cine pleacă, cine vine

Tehnicianul Astrei şi-a făcut deja strategia pentru sezonul viitor. Şumudică a anunţat ce jucători vor rămâne şi cine va veni la campioana României. „Vor pleca maximum trei, patru jucători şi vor veni cel puţin doi, trei. Vedetele rămân. Găman mi-a promis că va rămâne aici şi va juca în play-off-ul Champions League. Rămâne şi Geraldo. Îl vreau pe Săpunaru, îi vom oferi toate condiţiile. Va fi foarte greu să ajungem în grupele Champions League. Avem poate o şansă la grupele Europa League. Oricum, Astra se va bate la titlu şi în sezonul viitor”, a subliniat Şumudică.

9 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca