Stoichiță nu este convins de jocul naționalei: "Avem mari probleme!" - LOOKPLUS
Stoichiță nu este convins de jocul naționalei: „Avem mari probleme!”

Stoichiță nu este convins de jocul naționalei: „Avem mari probleme!”

Mihai Stoichiță a analizat jocul echipei naționale din meciul cu Irlanda de Nord. Antrenorul este dezamăgit de multe aspecte, printre care lipsa unor jucători creativi care să poată crea panică printre fundașii adverși, Sânmărtean fiind singura excepție.

„Avem mari probleme când trebuie să atacăm pozițional. Sigur, și irlandezii au stat mai concentrați în apărare, și ungurii au atacat doar în repriza secundă. Avem mari probleme la construcție, cine a reușit să spargă apărarea adversă în afară de Sânmărtean? Oricum să fim mulțumiți, pentru că am avut șansă la tragerea la sorți, merităm primul loc”, a declarat Stoichiță la Fanatik Show, pe Look TV.

Tehnicianul nu crede că prestația ștearsă a lui Pintilii din meciul cu Irlanda de Nord este cauzată de faptul că mijlocașul evoluează într-un campionat slab: „Nu putem acuza Al Hilal-ul sau campionatul arab pentru că Pintilii nu a avut cea mai bună zi cu Irlanda. Rădoi juca foarte bine chiar și când juca la arabi, nu are legătură acest lucru cu prestația de la națională”.

18 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca