Steliștii se plâng de arbitraj! „Am fost masacrați! Astra e favorită la titlu”

Steliștii se plâng de arbitraj! „Am fost masacrați! Astra e favorită la titlu”

MM Stoica a oferit primul interviu după ieșirea din închisoare. Fostul manager al Stelei a vorbit despre șansele „roş-albaştrilor” la titlu și reîntoarcerea echipei în Ghencea.

„Șanse să jucăm în Ghencea sunt doar dacă autoritățile vor revoca această decizie inexplicabilă, care conduce la degradarea continuă a unei arene unde s-a scris istorie. Șanse la titlu sunt, dar s-au micșorat substanțial după neașteptata înfrângere de luni, coroborată cu incredibila victorie a Astrei de la Botoșani. Astra e principala favorită la titlu în acest moment, deși depinde foarte mult de Alibec”, a declarat Stoica pentru gsp.ro.

MM consideră că Steaua a fost defavorizată clar de arbitraj la meciul cu FC Voluntari, pierdut de echipa lui Reghecampf cu 1-3. „Steaua a fost masacrată! Cea mai iubită echipă de fotbal din România a ajuns bătaia de joc a unor arbitri! Colțescu și Cătălin Popa pot aplica la Guinness Book, primul într-o colaborare fără fisură cu asistenții, pentru cele mai multe goluri valabile anulate într-un meci, iar al doilea pentru cele mai multe penalty-uri neacordate. Victima în ambele cazuri? Steaua! Asta în condițiile în care alții calcă portarii în picioare”, a concluzionat mâna dreaptă a lui Gigi Becali.

25 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca