Steaua, o sperietoare pentru Aalborg. Ce spun danezii despre noi - LOOKPLUS
Steaua, o sperietoare pentru Aalborg. Ce spun danezii despre noi

Steaua, o sperietoare pentru Aalborg. Ce spun danezii despre noi

Sursa Foto: fanatik.ro

Steaua va avea un examen extrem de dificil în această seară, în Danemarca. Dacă va pierde, își va reduce considerabil șansele la calificare. Directorul de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a dezvăluit că danezii sunt speriați de forța Stelei.

Aalborg a fost învinsă la un scor uriaș la București, dar acum este pregătită să-și ia revanșa în fața echipei lui Costel Gâlcă. Duckadam a dezvăluit că a vorbit cu cei din conducerea danezilor, pentru care Steaua reprezintă o sperietoare, având în vedere că este o prezență constantă în grupele cupelor europene.

„Dacă vom ataca de la început și-i surprindem, avem o șansă să câștigăm. Ei sunt foarte motivați, nu știu dacă neapărat disperați. I-au lăudat pe Keșeru și Sânmărtean, au spus că Steaua este o echipă foarte puternică, mai ales că știu că jucăm de 11 ani neîntrerupt în grupele europene. Suntem o mică sperietoare pentru ei. Ai noștri sunt relaxați, dar nu foarte relaxați, pentru că nu ne permite vremea de aici. Cei de la Aalborg nu se gândesc la egal, joacă doar la victorie, vor să tranșeze calificarea”, a declarat Helmuth Duckadam, la Fanatik Show, pe Look TV.

27 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca