Show total la Giurgiu! Astra şi "U" Cluj au remizat, într-o partidă cu doi eliminați și super ocazii! (VIDEO) - LOOKPLUS
Show total la Giurgiu! Astra şi „U” Cluj au remizat, într-o partidă cu doi eliminați și super ocazii! (VIDEO)

Show total la Giurgiu! Astra şi „U” Cluj au remizat, într-o partidă cu doi eliminați și super ocazii! (VIDEO)

Amenințat cu demiterea în cazul unui rezultat negativ la Giurgiu, George Ogăraru a început ultra ofensiv partida, cu Mengolo, Gravenberch și Lemnaru titulari!

A fost o alegere riscantă, însă inspirată în prima repriză, după aspectul jocului. Universitatea Cluj a avut cele mai mari ocazii ale primului mitan, Lemnaru (’13) și Gravenberch (’28) trecând foarte aproape de deschiderea scorului. Gazdele au jucat șters, statistica fiind șocantă pentru echipa lui Oleg Protasov: niciun șut pe poartă în prima repriză!

La pauză, Gravenberch a fost înlocuit cu Ceppelini, după ce fostul jucător al lui Ajax s-a accidentat. Gazdele au început în forță repriza secundă și au cerut cu vehemență penalty la presupusul henț în careu al lui Costin (’47), însă arbitrul a lăsat jocul să continue.

Astralii au deschis scorul prin Bukari (’55), dar Universitatea Cluj a replicat în mai puțin de 15 minute, prin Lemnaru (’67), care a înscris din penalty! Universitatea Cluj putea face 2-1, dar Mușat a șutat în bară, după o nouă lovitură de la 11 metri (’75)! Gazdele au rămas fără doi jucători, după eliminările lui De Amorim (’77) și George Florescu (’84), moment în care Universitatea Cluj a atacat în valuri!

Cu doi oameni mai puțin, Astra putea da lovitura prin Alibec (’90), dar șutul acestuia a lovit din nou bara! Universitatea Cluj bifează astfel un punct la Giurgiu, dar rămâne în continuare pe un loc retrogradabil.

22 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca