Sorin Cârțu a dat din casă. De ce a picat transferul lui Ivan la FC Brugge

Sorin Cârțu a dat din casă. De ce a picat transferul lui Ivan la FC Brugge

Andrei Ivan a fost unul dintre cei mai curtați jucători români în această iarnă. Atacantul s-a aflat pe lista mai multor cluburi importante din Europa, însă conducerea oltenilor a declinat toate ofertele.

Ivan va rămâne la Craiova până în vară, când oficialii CS U speră să-l vândă pe o sumă mare de bani. Fotbalistul a fost dorit cu insistență de FC Brugge, care a pus pe masă trei milioane de euro, însă conducerea oltenilor a refuzat oferta. Belgienii s-au reorientat și l-au transferat pe Dorin Rotariu, pentru suma de 2.2 milioane de euro.

„Eu știu că transferul a fost oprit de către Mihai Rotaru. Cred că a procedat corect, pentru că suma de transfer era undeva în jur de două milioane de euro! Una foarte mică pentru un fotbalist ca Ivan. Dacă un mijlocaș a plecat pe 2,5 milioane de euro la Standard Liege (Răzvan Marin, n.red.), nu văd de ce un jucător ca Ivan, care este și atacant, cu o mobilitate tactică extraordinară, care poate juca și ca mijlocaș în bandă, într-un sistem cu patru, dar și în spatele unui vârf, nu ar putea pleca pe bani mai mulți. Mie, și trei milioane mi s-a părut o sumă mică. Ivan este printre cei mai talantați jucători din generația sa și merită un transfer mai bun”, a declarat Sorin Cârțu la DigiSport.

1.5 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Ivan, potrivit transfermarkt.de.

4 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca