Situație dramatică la Pandurii! Jucătorii amenință cu greva generală, echipa riscă să fie depunctată!

Situație dramatică la Pandurii! Jucătorii amenință cu greva generală, echipa riscă să fie depunctată!

Sursa foto: panduriics.ro

Situație delicată la Pandurii. Neplătiți de mai multe luni, jucătorii amenință că vor intra în grevă. Mai mult, echipa riscă să fie depunctată din cauza datoriilor.

„Nu ştiu dacă jucătorii se vor mai antrena, există şi posibilitatea asta dacă nu se rezolvă nimic. Nu ştiu la ce se ajunge, poate o grevă generală şi nu o să mai am pe cine să antrenez. De când am venit sunt numai promisiuni, nu s-a rezolvat nimic. Mi-e din ce în ce în ce mai greu să-i motivez pentru a evolua la un nivel înalt, nici ei nu se mai concentrează sută la sută. Sunt probleme chiar la limita depunctării şi, dacă se ajunge acolo, situaţia este foarte, foarte gravă”, a avertizat Petre Grigoraș.

„O parte dintre jucătorii vechi au datorii şi de anul trecut, de cei noi nici nu mai vorbesc. De promisiuni s-au săturat toţi. Dacă erau măcar primele plătite la zi, nu ştiu dacă era o situaţie atât de dramatică. Probabil că dacă s-ar achita salariile pe una sau două luni, lucrurile ar deveni mai liniştite. Sunt datorii de trei, patru luni, bonusuri şi prime restante… Niciunul dintre cei care au venit în vară n-a primit vreun salariu”, a dezvăluit tehnicianul gorjenilor.

1 octombrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca