Singuri împotriva tuturor! "Mă frământă situaţia de aici, nu mă simt bine" - LOOKPLUS
Singuri împotriva tuturor! „Mă frământă situaţia de aici, nu mă simt bine”

Singuri împotriva tuturor! „Mă frământă situaţia de aici, nu mă simt bine”

Toată lumea se plânge de situaţia de la Rapid. Antrenorul Marian Rada a lăsat impresia că s-a săturat de Giuleşti, directorul executiv Nicolae Stanciu se plânge de arbitraj, în timp ce jucătorii aşteaptă în continuare banii restanţi.

Vali Negru nu poate să creadă în ce situaţie dificilă a ajuns echipa din Giuleşti. „Abia am reuşit să strângem 18 jucători pentru meciul de la Botoşani. Mă uit cu groază la ce loc ocupăm în clasament, nu pot crede că suntem aici. Din păcate nu mai simt că există spiritul Rapidului aici, chiar şi suporterii sunt împărţiţi”, a declarat mijlocaşul. În completare, Andrei Ciolacu cere unitate la Rapid: „Trebuie să strângem rândurile, e ruşinos locul pe care suntem acum. Sunt foarte multe tensiuni la nivelul conducerii, e important să existe unitate. Fără unitate nu putem să ieşim din această situaţie. Mai am de primit şapte salarii, sper să se remedieze situaţia”.

Marian Rada trăieşte cu speranţa că problemele de la Rapid se vor rezolva în viitorul apropiat. ” E o situaţie dificilă, cu mulţi jucători suspendaţi şi accidentaţi. Locul 16 e fără precedent pentru Rapid. Trebuie să facem ceva să ieşim din situaţia de aici, vreau să văd lumea că vine cu zâmbetul pe buze la Rapid. Nu să ne gândim că ne lipseşte nu ştiu ce la fiecare antrenament. Sunt problemele care mă frământă şi nu mă simt bine. Dacă nu rezolvăm repede problemele, o să fie dificil să o mai facem”, a declarat tehnicianul.

Nicolae Stanciu, directorul executiv de la Rapid, îşi doreşte ca echipa sa să nu mai fie vânată de arbitri: „Vreau să atrag atenţia asupra greşelilor dese de arbitraj îndreptate asupra noastră. Observ o anumită constanţă, la fiecare meci jucătorii noştri iau repede galben, apoi se aşteaptă să fie eliminaţi. Avem mulţi jucători care riscă să fie suspendaţi la un nou galben, sper la un arbitraj bun la Botoşani. Nu avem jucători violenţi şi vrem să putem alcătui un prim 11 fără dificultate”.

23 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca