Tratați mai bine ca la oraș. Și-a deschis clinică de 5 stele într-o comună din Cluj (VIDEO) - LOOKPLUS
on hide">
Tratați mai bine ca la oraș. Și-a deschis clinică de 5 stele într-o comună din Cluj (VIDEO)

Tratați mai bine ca la oraș. Și-a deschis clinică de 5 stele într-o comună din Cluj (VIDEO)

Sunt şi străini care s-au îndrăgostit iremediabil de România. Este şi cazul unui medic din Azerbaidjan, care a demonstrat că dacă vrei cu adevărat, nimic nu te poate opri să îți ajuți semenii. Bărbatul și-a deschis o clinică de 5 stele într-o comună de lângă Cluj.

Practică tarife pentru toate buzunarele, iar pacienții fac coadă la cabinet și se bucură de servicii moderne chiar dacă sunt la ţară.

Bakhtiar Firoozi a venit în România în urmă cu aproape trei decenii, ca student la Medicină. A absolvit facultatea din Cluj, dar apoi a renunțat la pasiunea sa și a încercat alte cariere. Abia în urmă cu 3 ani s-a întors la medicină și a deschis în comuna clujeană Apahida, prima clinică privată din mediul rural.

Încet, încet, doctorului Firoozi i s-au alăturat și alți medici care au renunțat la clinicile de renume din Cluj, pentru a lucra la sat.

„Jos pălăria pot să spun pentru ce a făcut aici și pentru faptul că pacienții de aici de la țară pot să beneficieze de așa condiții fără discriminare. Absolut orice rom sau orice pacient este bine primit”, a precizat Mihai Adrian Vigu, medic de familie.

În clinica doctorului Firoozi banii contează cel mai puțin. Pacienții sunt întotdeauna pe primul loc.

„Într-o comună oamenii sunt săraci. Dacă erau bogați aveau casă sau apartamente în oraș. Nu e totul pe bani. Noi am făcut un jurământ întâi să facem tratamentul, dacă are bani bine. Dacă nu bine merci”, afirmă Bakhtiar Firoozi.

Pacienții sunt încântați că nu mai trebuie să meargă zeci de kilometri pentru a primi tratamentul de care au nevoie.

Bakhtiar Firoozi îi îndeamnă și pe alți medici să îi urmeze exemplul, deoarece și oamenii de la sat au nevoie de ajutor. Pentru el, România este locul în care se simte cel mai bine.

„Sunt mândru că sunt român, pentru că știu ce fac pentru România, nu contează unde stai, unde te simți bine, acolo este țara ta și dacă ești respectat de poporul respectiv, e casa ta”, a adăugat doctorul.

2 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca