Show total pe Arena Națională! FCSB - Dinamo 1-0, după un meci spectaculos - LOOKPLUS
Show total pe Arena Națională! FCSB – Dinamo 1-0, după un meci spectaculos

Show total pe Arena Națională! FCSB – Dinamo 1-0, după un meci spectaculos

FCSB a câștigat cu 1-0 în fața rivalei Dinamo și s-a apropiat la doar o singură lungime de liderul CFR Cluj.

Partidă spectaculoasă pe Arena Națională. FCSB și Dinamo au oferit un show de zile mari fanilor prezenți la meci. Prima ocazie importantă a derby-ului i-a aparținut lui Nemec, care a încercat să înscrie cu călcâiul, dar Niță a avut o paradă fabuloasă (’19). FCSB a răspuns prin Alibec, al cărui șut a trecut peste poartă (’22). Ovidiu Popescu a căutat și el drumul către gol, dar Penedo a avut o intervenție excelentă (’30). Elevii lui Nicolae Dică au deschis scorul prin Momcilovic, care a reluat la colțul scurt o centrare venită din corner de la Man (’31). Florinel Coman putea majora diferența pentru echipa sa, dar a trimis milimetric peste (’37).

Dinamoviștii au fost aproape de egalare pe finalul primei reprize, când Mahlangu a nimerit bara cu o torpilă de la mare distanță (’44). La reluare, vicecampionii puteau rămâne cu un om în minus, dar Romario Benzar a fost iertat de eliminare după o intrare dură asupra lui Nascimento (’45+1).

Cele două echipe au etalat un joc frumos și în actul secund. „Câinii” au semnat prima ocazie prin Hanca, însă dinamovistul a reluat alături din doar câțiva metri (’46). Steliștii au replicat prin Budescu, care a șutat violent din afara careului, dar Penedo a reușit să boxeze (’51). După niciun minut, Nemec a tras periculos de la marginea careului, însă Niță a avut o nouă intervenție salutară (’57). FCSB a răspuns prin Gnohere, care nu l-a putut învinge pe Penedo în două rânduri, din situații ideale (’59, ’75).

Steliștii puteau puncta încă o dată pe final de meci, dar Budescu a ratat un penalty obținut de Ovidiu Popescu (’77). S-a terminat 1-0 pentru FCSB, care s-a apropiat la doar un singur punct de liderul CFR Cluj.

24 septembrie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca