Show marca Dinamo! „Câinii” au mușcat din FC Voluntari și au urcat pe primul loc în clasament

Show marca Dinamo! „Câinii” au mușcat din FC Voluntari și au urcat pe primul loc în clasament

Dinamo a măturat pe jos cu FC Voluntari, scor 3-1, în ultimul meci al etapei a 4-a a Ligii 1 Orange.

Gnohere a deschis scorul în minutul 12, după ce a trimis cu capul în poartă, de lângă Filipov și Balaur. La reluare, Steliano Filip a majorat diferența pe tabelă, profitând de o respingere în față a lui Bornescu (’16). Lazăr a punctat pentru 3-0 cu un șut cu stângul, la colțul stâng (’27).

Voluntariul putea reduce din handicap pe finalul reprizei, dar Cernat a nimerit bara transversală din lovitură liberă de la 21 de metri (’35).

„Câinii” și-au arătat colții și în actul secund. Lazăr a luat o acțiune pe cont propriu, a șutat din interiorul careului, dar Bornescu a reușit să respingă în corner, cu un reflex de zile mari (’70). După niciun minut, Nedelcearu a fost aproape de golul 4, dar lovitura sa de cap a trecut milimetric peste!

Ilfovenii au replicat abia spre finalul meciului. Bălan a tras din întoarcere, la colțul scurt, însă Bornescu a avut o intervenție pe măsură (’85). Ivanovici a reușit, totuși, să marcheze golul de onoare în prelungirile partidei, cu un șut din apropierea punctului cu var (’90+4).

15 august 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca