Show în derby-ul Olteniei! Craiova a egalat Steaua în clasament. Protest al Pandurilor

Show în derby-ul Olteniei! Craiova a egalat Steaua în clasament. Protest al Pandurilor

CS U Craiova a egalat Steaua la puncte, 27, graţie victoriei obţinută în faţa Pandurilor, scor 2-1.

Partida a început cu 10 minute întârziere, jucătorii echipei Pandurii protestând faţă de problemele financiare cu care se confruntă clubul gorjean.

Prima ocazie a meciului a aparţinut gazdelor. Rocha l-a testat pe Stanca cu un şut din apropierea careului mic, dar goalkeeper-ul nu s-a lăsat păcălit (‘4). Portarul oaspeţilor a intervenit salvator şi la execuţia lui Ivan, de la 18 metri (’11). Elevii lui Grigoraş au replicat prin Valentin Alexandru, care a luat la ţintă bara, cu capul, în minutul 19.

Ivan s-a jucat cu nervii fanilor pe finalul reprizei, ratând ocazii monumentale, în situaţie de unu la unu cu portarul advers (’34, ’45).

Totuşi, „leii” au reuşit să spargă gheaţa în debutul actului secund. Zlatinski a interceptat o minge trimisă de Sânmărtean, după care l-a servit pe Măzărache (foto), care l-a învins pe Stanca cu un şut de la aproximativ 15 metri (’53). Atacantul celor de la CS U putea bifa „dubla” după doar câteva minute, însă a trimis peste poartă din doar 3 metri (’64)!

Gazdele au solicitat penalty pe finalul meciului, la un duel între Măzarache şi Bunoza, dar arbitrul Adrian Cojocaru nu a dictat nimic (’78). La reluare, Popov a fost aproape de golul doi, mingea expediată de bulgar trecând milimetric pe lângă poartă (’80).

Pandurii nu au abandonat lupta şi au reuşit egalarea contrar cursului jocului. Ţucudean a amuţit tribunele cu o loviură de cap imparabilă (’84)! Bucuria oaspeţilor nu a durat însă mult. Ivan a lovit decisiv în minutul 90, tot printr-o lovitură de cap, stabilind astfel şi scorul final: 2-1!

29 octombrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca