Selymes: „Arbitrul ne-a liniştit încă din minutul 5” - LOOKPLUS
Selymes: „Arbitrul ne-a liniştit încă din minutul 5”

Selymes: „Arbitrul ne-a liniştit încă din minutul 5”

Steaua s-a impus la Galaţi cu 3-0, dar Oţelul a evoluat în inferioritate numerică aproape 75 de minute. Helder a primit două cartonaşe galbene în 15 minute, dar tehnicianul moldovenilor crede că eliminarea a fost prea uşor acordată.

„Am început bine partida şi chiar am pus probleme Stelei, cât am fost 11 la 11. Al doilea cartonaş galben a fost meritat, dar primul a fost gratuit şi încă din minutul 5, arbitrul a început să ne liniştească. Părerea mea e că eliminarea a fost forţată şi acolo s-a rupt jocul. Am ţinut departe de poartă Steaua, cât am fost în efectiv complet”, a declarat Tibor Selymes, antrenorul Oţelului, la Look TV.

Selymes i-a luat în colimator şi pe jucătorii săi. Lipsa de pregătire fizică a făcut ca Oţelul să fie recordmenă negativă în materie de eliminări. „Dacă putem să alergăm 50 de metri e bine. Am luat în două etape şapte goluri. E foarte mult şi nu am cum să fiu mulţumit. Am luat nouă cartonaşe roşii în zece etape. Asta e neputinţa noastră. Echipa nu este pregătită şi din această cauză luăm atâtea roşii”, a mai spus antrenorul gălăţenilor.

5 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca