Se simte aerul schimbării în vestiar la Dinamo: „Dănciulescu are alte principii” - LOOKPLUS
Se simte aerul schimbării în vestiar la Dinamo: „Dănciulescu are alte principii”

Se simte aerul schimbării în vestiar la Dinamo: „Dănciulescu are alte principii”

Numirea lui Ionel Dănciulescu în postura de antrenor al echipei Dinamo le-a dat speranţe jucătorilor. Fostul atacant s-a retras de puţin timp şi a fost aproape de echipă tot timpul, iar acest lucru este un atu, în opinia jucătorilor.

„Ne-a surprins schimbarea de antrenor, dar instalarea lui Dănciulescu a fost o surpriză plăcută. Încercăm şi noi să îl ajutăm, să debuteze cu dreptul în cariera de antrenor. Dănciulescu vine din iarbă. El s-a retras de puţin timp astfel că ştie cum să vorbească şi cum să ne motiveze”, a declarat Cosmin Matei, în exclusivitate la Look TV.

Mijlocaşul dinamovist a dezvăluit că noul antrenor a adus un alt set de principii după care fotbaliştii trebuie să se ghideze. „Dănciulescu a fost ce mai bună alegere pentru Dinamo. Este un alt antrenor astfel că are alte principii, alte reguli, deci prin asta se simte schimbarea. El ne-a transmis că vrea ca noi să jucăm fotbal, să ne demonstrăm valoarea şi să câştigăm meciurile rămase din acest an”, a mai spus Cosmin Matei.

19 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca