”Schimbarea la față”. Supercampionul Michael Phelps s-a transformat într-un ”bad boy” - LOOKPLUS
on hide">
”Schimbarea la față”. Supercampionul Michael Phelps s-a transformat într-un ”bad boy”

”Schimbarea la față”. Supercampionul Michael Phelps s-a transformat într-un ”bad boy”

Americanul a fost suspendat pentru o jumătate de an de federația de natație din SUA și va rata Campionatul Mondial, după ce a fost arestat, din cauza faptului că a fost surprins la volan într-o stare avansată de ebrietate.

Michael Phelps a intrat în istorie, după ce a câștigat nu mai puțin de 22 de medalii olimpice, dintre care 18 de aur, însă vremurile în care americanii îl considerau un erou național par să fi apus. Ultima ispravă a lui Phelps, care a fost surprins de polițiști la beat la volan, a reprezentat picătura care a umplut paharul. Celebrul recordmen a suferit o lovitură grea, după ce Federația de Natație din SUA a decis să-l suspende și va rata Campionatul Mondial, unde își propusese să câștige cel puțin trei medalii de aur.

Considerat mult timp un adevărat model în SUA, Michael Phelps este, totuși, recidivist. În urmă cu 10 ani, el s-a aflat în centrul unui scandal similar, când a fost de asemenea arestat de polițiști, tot pentru că a condus în stare de ebrietate. Cinci ani mai târziu, acesta a fost suspendat de comitetul olimpic american, după ce un tabloid a publicat fotografii în care Phelps apărea fumând marijuana.

7 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca