Rusescu iese la atac după decizia Comisiei de Recurs! Vezi aici radiografia înfiorătoare - LOOKPLUS
Rusescu iese la atac după decizia Comisiei de Recurs! Vezi aici radiografia înfiorătoare

Rusescu iese la atac după decizia Comisiei de Recurs! Vezi aici radiografia înfiorătoare

Sursă Foto: FC Steaua Bucureşti

Atacantul Stelei a reacţionat la aflarea veştii că Gabi Mureşan nu a mai fost pedepsit pentru lovitura care i-a cauzat fractură de orbită.

Stelistul a declarat pentru site-ul oficial al echipei din Ghencea că a rămas şocat în urma deciziei luate de Comisia de Recurs, aceea de a-i anula cele 16 etape de suspendare mijlocaşului lui ASA.

„Sunt şocat de decizia Comisiei de Recurs şi consider că nu este normal ca în 2014 să fie tolerate asemenea acte de indisciplină. Din păcate, s-a creat un precedent periculos pentru toţi jucătorii de fotbal. Nu pot şi nu am cum sa fiu de acord cu această decizie. Din păcate pentru mine şi pentru familia mea, am trecut prin momente foarte dificile. Încă nu pot să estimez data când voi redeveni un om normal şi când voi putea să îmi desfăşor activitatea fără probleme. Este regretabil că s-a ajuns în această situaţie”, a declarat Raul Rusescu.

De asemenea, stelistul a făcut publică şi radiografia efectuată după operaţie, unde se arată că acesta va trăi cu o placă de titan inserată în zona craniului.

17 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca