România a încasat patru goluri de la Ucraina! Mari emoții înainte de EURO 2016

România a încasat patru goluri de la Ucraina! Mari emoții înainte de EURO 2016

Foto: Fanatik.ro

Ucraina a trimis în teren majoritatea vedetelor pentru meciul amical cu România.

„Tricolorii” au fost depășiți de evenimente în multe momente și fanii așteaptă EURO 2016 cu mari emoții. Apărarea perfectă din preliminarii a României a clacat de patru ori, după mai multe gafe în lanț ale elevilor lui Anghel Iordănescu.

În uralele a peste 10.000 de fani români aflați în tribunele stadionului din Torino, contrar cursului jocului, Torje a deschis scorul cu un șut superb, de la 20 de metri (’24).

A fost un simplu foc de paie, adversarii reușind să înscrie nu mai puțin de patru goluri. Mai întâi, Zozulya a trimis în poarta goală, după o pasă excelentă primită de la Shevchuk (’44). Chiricheș a gafat, mai apoi, în nota caracteristică, și Zinchenko a scăpat singur cu portarul Tătărușanu, îndeplinind o simplă formalitate (’48).

Vedeta Konoplyanka a înscris golul trei, cu un șut plasat de la 16 metri (’55), iar ultima reușită a Ucrainei a pornit de la gafa impardonabilă a lui Maxim. Mijlocașul lui Stuttgart i-a pasat lui Yarmolenko, acesta a pătruns în careu și l-a driblat fără probleme pe Chiricheș, după care l-a executat cu sânge rece pe Tătărușanu (’58).

„Rușine, rușine, rușine să vă fie!”, a devenit scandarea preferată a suporterilor din acel moment. Alibec a redus din diferență, dintr-o lovitură liberă din afara careului (’75). „Tricolorii” au mai înscris o dată, în încercarea de a spăla din rușine, în minutul 85, prin Nicușor Stanciu. Jucătorul Stelei a reușit un șut superb, fără șanse pentru portarul Ucrainei, stabilind scorul final, 3-4. „Tricolorii” au reușit astfel să reducă din proporțiile scorului, însă evoluția României nu le dă mari speranțe fanilor înainte de meciul cu Franța.

Echipa de start a României:

Tătărușanu – Mățel, Chiricheș, Grigore, Filip (’46 Raț) – Prepeliță (’60 Hoban), Pintilii – Torje (’69 Popa), Sânmărtean (’57 Maxim), Stancu (’79 Stanciu) – Keșeru (’57 Alibec).

29 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca