Robben e la picioarele lui Guardiola: ”E un nebun al fotbalului” - LOOKPLUS
Robben e la picioarele lui Guardiola: ”E un nebun al fotbalului”

Robben e la picioarele lui Guardiola: ”E un nebun al fotbalului”

Mijlocaşul olandez Arjen Robben nu conteneşte cu laudele la adresa antrenorului său de la Bayern Munchen, Josep Guardiola. Într-un interviu acordat pentru France Football, Robben l-a catalogat pe tehnicianul spaniol ca fiind un „nebun al fotbalului”.

“Este în stare să te sune la trei noaptea să îţi vorbească despre tactici. După o singură şedinţă de pregătire Bayern poate să-şi schimbe sistemul de joc şi să arate o altă faţă, un joc mai flexibil şi variat”, a explicat olandezul.

În plus, fostul jucător al celor de la Real Madrid afirmă că Guardiola a îmbunătăţit nu doar jocul echipei bavareze, ci şi al lui, reuşind să-l facă mai bun. „Pep a schimbat jocul echipei, suntem mult mai buni, şi în cazul meu s-a întâmplat la fel. Acum ştiu să profit mai mult de orice ocazie, fără să-mi pierd spontaneitatea, şi fac ceea ce am făcut întodeauna, îmi înfrunt adversarii, dar o fac mai natural, din reflex, fără să-mi pierd instinctul”, a completat Arjen Robben.

Ajuns la 30 de ani, Robben regretă că nu a câştigat Balonul de Aur, dar recunoaşte că Messi şi Cristiano Ronaldo sunt de departe cei mai buni fotbalişti din lume. „Am jucat la cele mai bune echipe şi am avut cei mai buni antrenori. Sunt mulţumit de titlurile câştigate până acum, dar mi-ar fi plăcut să câştig Balonul de Aur, însă nu mă obsedează acest lucru. Îmi place să mă remarc mai mult pentru echipă decât individual” a încheiat Robben.

12 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca