Rednic a dezvăluit când vor începe lucrările la noul stadion al lui Dinamo! Ce se întâmplă cu transferul lui Gnohere

Rednic a dezvăluit când vor începe lucrările la noul stadion al lui Dinamo! Ce se întâmplă cu transferul lui Gnohere

Sursa foto: gsp.ro

Dinamo va avea un stadion de cinci stele! Actuala arenă din Ștefan cel Mare va fi dărâmată, iar în locul acesteia se va construi un super stadion special pentru EURO 2020.

Mircea Rednic a dezvăluit când vor începe lucrările la noua arenă a dinamoviştilor, care va avea o capacitate de 30.000 de locuri. „Avem nevoie de un stadion. Sper să se ţină de cuvânt, ar fi extraordinar. Am înţeles că la sfârşitul lui martie, începutul lui aprilie, începe construirea noii arene”, a dezvăluit Rednic la Look TV.

„Nu vreau să rămân fără Gnohere”

Tehnicianul a vorbit şi despre posibila plecare a lui Gnohere, dar şi despre succesul cu FC Botoşani (1-0). „Ne bucurăm pentru victorie, nu ne-a fost ușor. Am întâlnit o echipă bine organizată. Mă bucur că jucătorii care au intrat au arătat că mă pot baza pe ei. Azi am câștigat și un puști de 17 ani. Olteanu a intrat și el foarte bine. Toți ne ziceau să aducem un fundaș stânga și am adus. Mă bucur și pentru Bartalstovu, pentru că a intrat foarte bine. Nu vreau să rămân fără Gnohere, deși avem două oferte. Ne gândim foarte bine dacă îi dăm drumul. Trebuie să ne gândim și la obiectivele pe care le avem. Vedem ce va fi”, a precizat „Puriul”.

14 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca