Răzvan Lucescu e vehement: „Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat. Albin are o plagă, va merge în cârje” - LOOKPLUS
Răzvan Lucescu e vehement: „Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat. Albin are o plagă, va merge în cârje”

Răzvan Lucescu e vehement: „Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat. Albin are o plagă, va merge în cârje”

Antrenorul Petrolului, Răzvan Lucescu, a criticat maniera de arbitraj a lui Sebastian Colţescu, după meciul pierdut cu CFR. În opinia sa, acesta a fost principalul motiv al înfrângerii echipei sale.

„Rămâne amărăciunea unei seri ciudate, am fost într-o situaţie foarte complicată, după multe meciuri în câteva zile, dar în acelaşi timp şi cu mulţi jucători pe care i-am pierdut. A fost un meci de luptă, am intrat după pauză cu un joc excelent, dar pe fondul nostru de dominare totală au apărut aceste cartonaşe galbene care au rupt echilibrul jocului şi au transformat acest meci spectaculos într-o arenă de luptă”, a spus Lucescu jr., în direct la Look TV.

Lucescu a dezvăluit că unul dintre cei mai importanţi jucători ai săi, Juan Albin, a ajuns la spital după faza din minutul 4, când a fost nevoit să-l înlocuiască.

„În minutul 4, Albin a fost atacat violent, a ieşit de pe teren cu o plagă, a fost dus la spital, ghipsat şi are o atelă, va trebui să meargă în cârje. Nu s-a acordat nimic la acea fază. Toată lumea a văzut ceea ce s-a întâmplat, a fost o manieră de arbitraj extrem de ostilă nouă. E o situaţie dificilă, uneori ne şi pierdem cumpătul. Legat de Hoban, nu e o problemă a dumneavoastră, este a clubului, s-a greşit şi că s-a pus multă tensiune pe noi. Am avut o distanţare faţă de el în ultima vreme, au fost nişte lucruri, el ştie despre ce e vorba şi ştie că a greşit”, a încheiat tehnicianul.

31 august 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca