Războiul dintre Niculae şi Burleanu continuă! „A luat o decizie în avantajul Stelei“ - LOOKPLUS
Războiul dintre Niculae şi Burleanu continuă! „A luat o decizie în avantajul Stelei“

Războiul dintre Niculae şi Burleanu continuă! „A luat o decizie în avantajul Stelei“

Patronul Astrei, Ioan Niculae, este foc şi pară pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, după ce acesta din urmă a acuzat dur arbitrajul lui Istvan Kovacs din partida ASA Târgu Mureş – Steaua, scor 1-0.

Patronul celor de la Astra nu înţelege de ce preşedintele federaţiei a comentat prestaţia arbitrului Kovacs doar acum, în cazul Stelei, deşi centralul din Carei a mai avut greşeli de arbitraj, în opinia lui Ioan Niculae. Mai mult, Nicuale susţine că Răzvan Burleanu ar trebui suspendat pentru acest lucru.

“Sunt curios dacă membrii comisiilor se vor autosesiza şi în cazul lui Burleanu. Nici dacă era şeful arbitrilor nu putea face acele afirmaţii. El a luat o decizie pur subiectivă în avantajul Stelei. Burleanu nu a făcut nimic în viaţa lui. Kovacs a făcut greşeli tot timpul. De ce nu a mai fost vehement şi atunci? Burleanu nu conduce de unul singur Federaţia. Eu am fost suspendat pentru că mi-am spus părerea, aştept ca şi domnul Burleanu să fie suspendat. Să văd atunci cum mai poate conduce Federaţia! Burleanu a declanşat război cu toţi investitorii din fotbal, mai ales cu mine. Habar nu am dacă în viaţa lui a sădit doi pomi. Repercusiuni? Ce poate să îmi facă? Să mă dea afară din fotbal? Nu-l pot lăsa pe domnul Burleanu să mă jignească, să mă suspende din oficiu! Dacă ne va convinge că noi, investitorii, nu avem ce căuta în fotbal, ne vom retrage! Ne deranjează felul în care vorbeşte cu noi. După ce am spus de Kovacs că a arbitrat şmechereşte m-au atacat, m-au amendat, m-au suspendat, m-au ameninţat că-mi iau puncte”, a declarat Ioan Niculae în cadrul emisiunii Fanatik Show, de pe Look TV.

28 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca