Răducioiu părăseşte naţionala U17: "Merg pe un alt drum". Destinaţie surpriză pentru tehnician - LOOKPLUS
Răducioiu părăseşte naţionala U17: „Merg pe un alt drum”. Destinaţie surpriză pentru tehnician

Răducioiu părăseşte naţionala U17: „Merg pe un alt drum”. Destinaţie surpriză pentru tehnician

Florin Răducioiu renunță la postul de selecționer al naționalei Under 17 a României, reprezentativă pe care a calificat-o la Turul de Elită.

La turneul de calificare din Andorra, România a obținut următoarele rezultate: 1-2 cu Cehia, 6-1 cu Danemarca și 1-0 cu Andorra. „Tricolorii” s-au calificat de pe locul 2 la Turul de Elită, ultima rundă înaintea Campionatului European U17 de anul viitor.

”Le mulțumesc băieților pentru această reușită. Cu Danemarca și Andorra au arătat cât de mult și-au dorit calificarea. Pentru mine a fost o experiență superbă să conduc acest grup și să mai și reușim calificarea. Așa trebuie să joace o echipă națională! Cu suflet, cu dăruire multă, cu inima. Asta au făcut ei, altfel nu ne mai calificam după startul ratat. Pentru mine a fost un episod din noua carieră. Acum, totul s-a terminat. Închei contractul și merg pe un alt drum. Le urez acestor băieți minunați să meargă la EURO. Au șansa lor și merită”, a declarat Florin Răducioiu.

Răducioiu nu va sta mult timp pe tuşă. Antrenorul de 44 de ani a primit o ofertă de la nou-înfiinţata Academie a lui AC Milan din Australia. Răducioiu a îmbrăcat tricoul rossonerilor în sezonul 1993/1994.

1 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca