Rădoi și Pintilii, desființați: „Arabii nu vor asfel de jucători” - LOOKPLUS
Rădoi și Pintilii, desființați: „Arabii nu vor asfel de jucători”

Rădoi și Pintilii, desființați: „Arabii nu vor asfel de jucători”

Mirel Rădoi și mai recent Mihai Pintilii, fac carieră în țările arabe. Pe lângă faptul că-și umple buzunarele cu bani, al doilea este component de bază al echipei naționale, iar Rădoi poate reveni și el, la insistențele lui Anghel Iordănescu.

Mirel Rădoi și-a asigurat viitorul prin transferul în 2009 la Al Hilal, iar apoi la Al Ain. Câștigurile sale de ordinul milioanelor de euro l-au „blindat” financiar și familia sa are pe ce-și clădi viitorul. Și Mihai Pintilii a făcut o afacere excelentă când l-a urmat pe Laurențiu Reghecampf în Arabia Saudită.

Pe lângă salariul fabulos, fostul căpitan al Stelei a rămas și în circuitul echipei naționale. Ilie Balaci, care cunoaște foarte bine fotbalul din zona Golfului, este de părere că niciunul dintre cei doi nu ar fi ajuns să câștige atâția bani dacă nu ar fi existat Olăroiu și Reghecampf, deoarece nu au valoare pentru ceea ce caută arabii.

„Pintilii nu ajungea niciodată în Arabia Saudită, dacă nu era Reghe. Şi e valabil şi la Rădoi, dacă nu era Olăroiu, nu ajungea niciodată. Vă spun, că îi ştiu prea bine, arabii nu iau niciodată decât jucători care să le câştige meciuri, care să facă diferenţa, nu genul de jucători ca Rădoi sau Pintilii. Norocul a fost Reghe pentru Pintilii şi Olăroiu pentru Rădoi”, a spus Balaci la Fanatik Show, pe Look TV.

25 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca