Rada e disperat: "Am nevoie de jucători, altfel vom retrograda!" - LOOKPLUS
Rada e disperat: „Am nevoie de jucători, altfel vom retrograda!”

Rada e disperat: „Am nevoie de jucători, altfel vom retrograda!”

Marian Rada nu mai suportă situația de la Rapid. Tehnicianul le-a cerut șefilor să urgenteze mai multe transferuri, pentru a nu risca retrogradarea echipei. După 12 etape scurse, giuleștenii ocupă doar locul 16 în clasament, cu 9 puncte.

„Vrem să obținem cât mai multe puncte până la finalul turului, iar apoi să aducem trei, patru jucători de valoare. Cu fotbaliști tineri sau aspiranţi la cariera de fotbalist nu poţi face treabă. Jucătorii noi sunt aproape la zi cu salariile, dar cei vechi au opt, nouă salarii restante. Neavând bani, nu poţi aduce jucători de valoare. Sper ca din iarnă să trecem la profesionalism. În acest moment este greu să ne salvăm de la retrogradare. Am o clauză conform căreia contractul se poate rezilia unilateral de ambele părţi”, a dezvăluit Rada. „Ne dorim să mergem în faţa jucătorilor şi să le spunem că le-au fost virate două salarii. Abia atunci putem pune presiune pe ei. Trebuie să obţinem maximum de puncte din următoarele două partide”, a completat Nicolae Stanciu, președintele clubului din Giulești.

„Vreau să ajungem în finală!”

Antrenorul giuleștenilor visează la un parcurs cât mai lung în Cupa României. Rapidiștii vor întâlni, joi, în optimi, pe CFR Cluj, ocupanta locului secund în Liga I. „Avem mulţi accidentaţi, dar sper ca până la ora meciului să găsesc o formulă de echipă care să ne ducă spre victorie. Vreau să ajungem în finală. Ne vom pregăti şi pentru penalty-uri. Am primit o adresă prin care să semnalăm greşelile de arbitraj. Au fost multe erori împotriva noastră care ne-au măcinat. Dar poate că şi noi facem din ţinţar armăsar pe tema arbitrajului”, a precizat Rada.

29 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca