Răbufnire de orgoliu. Astra bate Voluntariul şi visează la play-off

Răbufnire de orgoliu. Astra bate Voluntariul şi visează la play-off

Aflată cu cuţitul la os, Astra a câştigat la Voluntari, scor 2-1. Cu toate acestea, şansele campionilor de a prinde un loc de play-off rămân destul de mici.

După o primă repriză anostă, Astra a lovit decisiv în mitanul secund şi giurgiuvenii conduceau cu 2-0 după nici 10 minute de la reluarea jocului.

Mai întâi, Budescu a executat impecabil o lovitură liberă din poziţie laterală (’47), după care a venit rândul lui Teixeira să se facă remarcat. Portughezul a trimis în poartă, din 4 metri, după o pasă primită excelent de la acelaşi Budescu (’52).

Ivanovici a reaprins speranţa în tabăra gazdelor în minutul 63, după ce l-a executat pe Silviu Lung Jr cu un şut puternic din interiorul careului. Ilfovenii au continuat să preseze, dar elevii lui Şumudică au reuşit să ţină de rezultat până la fluierul final al lui Adrian Comănescu. Alibec a ratat ocazia meciului în minutul 90, când a rămas singur cu portarul gazdelor, dar a încercat să-l lobeze, fără succes.

În urma acestui rezultat, Astra acumulează 23 de puncte în clasament, la 5 lungimi distanţă de ocupanta ultimului loc de play-off, Dinamo. Voluntariul rămâne cu 22 de puncte, pe locul 10.

4 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca